Слави Трифонов е затворил живота си в тесен кръг от хора от семейството и работата си, а тези, които решат да поемат по друг път, приема като предатели и ги низвергва завинаги, пише Story в новия си брой.

„Аз живея на работа - по телевизията и тук, при рибите (в офиса му има голям аквариум - б.а.). Не съм се женил, не съм се сгодявал, нямам деца. Личният ми живот е един и същи. Той си е мой и не го показвам, защото така смятам. Понеже съм максимално откровен, ще кажа - нямам брак, за което съжалявам, защото, ако се бях оженил, сега сигурно щях да бъда много по-кротък“, казва шоуменът в едно от редките си интервюта за известен наш ежедневник.

Междувременно стана ясно, че шоуменът се изнася на село. ТВ звездата е купил голям парцел в пернишкото село Кладница. С това се похвали кметът Васил Мерчев, който пусна снимки със звездата в профила си във „Фейсбук".

„Добре дошъл на най-новия жител на с. Кладница г-н Слави Трифонов", написа във Фейсбук кмета на селото Васил Мерчев.

Слави Трифонов е купил огромно имение в „Делта хил", селото на тузарите край Кладница, на 18 км. от София.

Луксозните къщи със собствени дворове от няколкостотин кв.м. вървят около 200 000 евро. С подобен имот в "Делта хил" се сдоби и колегата на Трифонов - Иво Сиромахов.