Шоуменът Слави Трифонов отиде на кино, за да изгледа филма "Бързи и яростни 5", заедно със своето гадже.

Водещият беше облечен с анцуг, тениска и със зимна шапка, която не смъкна по време на цялата прожекция въпреки жегата в киносалона.

Дамата му се кипреше с къса черна пола и чизми с висок ток. Тя беше оставила дългата си тъмна коса, сплетена отпред на прическа „рибена кост", да пада свободно до кръста.

Слави и гаджето му дойдоха заедно в залата по средата на рекламите преди прожекцията и седнаха на четвъртия ред. Шоуменът си беше взел няколко шоколадови десерта, които изяде още преди старта на „Бързи и яростни 5". Дамата му пък се задоволи само с бутилка студен чай.

По средата на прожекцията двамата влюбени започнаха да си разменят ласки в киносалона. Често Трифонов шепнеше и по някоя дума в ухото на придружителката си. Тъмнокосата красавица, която без да се дърпао твръщаше на милувките на Слави приличаше доста на балерината от „Магаданс" Мартина Огнянова.

След края на филма Слави и госпожицата напуснаха почти веднага залата. После отпрашиха заедно с мерцедеса на водещия.Според вещи в светския живот госпожицата толкова е омаяла заклетия ерген, че той стигнал дотам да й предложи да живеят заедно. Дори се твърди, че вече имало предложение за брак, а церемонията била пазена в тайна. Пресметливият иначе шоумен не се скъпял и правел щедри подаръци на нежната си половинка, допълват от Blife.