Слави Трифонов се обясни в любов на сестра си Петя по време на грандиозния си концерт в зала „Арена Армеец" в събота вечер, 25 април. Дългия призна, че въпреки десетките жени, минали през живота му, сестра му си остава най-обичаният от него човек.

Дългия се разчуства по време на песента си „Ти си" и разкри, че тя е писана за жена, а парчето вече събужда лоши спомени в него, но понеже „Ку-ку бенд" го е помолил горещо, ще изпее тази песен. „Поздравете любимите си хора, дори и те да не са в момента до вас", заяви Трифонов по микрофона на над 17-те хиляди публика и добави, че посвещава „Ти си" на кака му Петя, която е най-важната жена в живота му.

„Ти си всичко това, което ме държи! На този голям живот, над бурните вълни! Ти си всичко това, което ме държи в този голям живот... Наричам те любов! Наричам те любов!" - това е само част от текста на лиричното парче. Докато изпълняваше парчето, в очите на Слави се появиха издайнически сълзи, а гласът му потрепери. Той обаче бързо се овладя.

*Слави с майка си и сестра си

Каката на Слави, която е с три години по-голяма от него, както и майка му Здравка Трифонова бяха във ВИП ложата на огромната и препълнена зала. Според слуховете неотдавна Петя е успяла да се пребори с тежко заболяване. Съграждани на учиндолеца разказват, че Петя и Слави продължават да са много близки, споделят си всичко, разчитат един на друг и си помагат в трудните моменти. Преди години лекарите заявили на сестрата на шоумена, че завинаги трябва да се откаже от мечтата да има собствени деца, а тя още си спомня как малкото й братче се е амбицирало и е направило всичко, което е по силите му, за да помогне на сестра си.

Точно тя е била до него и когато го заряза гаджето му - балерината Мартина Огнянова. Близки до шоумена разкриват, че той е приел изключително тежко новината за бременността на бившата танцьорка в балет „Магаданс". Припомняме, че красавицата е в първите месеци от бременността си и до края на годината с новия й любим - боксьора Коко Колев, трябва да станат родители.

*Слави с Мартина

*Коко Колев

*Мартина с приятелки и Коко (в ляво)

„Слави се чувства предаден от Мартина. Той изкара доста години с нея и кроеше планове за семейство, но тя го заряза по най-бруталния начин. Покрай Слави има доста жени, но той в момента не иска друга", разказват запознати. Двамата с изгората му бяха гаджета повече от 4 години, като по едно време даже се заговори за сватба, а Мартина се пренесе да живее при шоумена. През лятото Трифонов дори бе сюрпризирал избраницата си с годежен пръстен на специален обяд в луксозен ресторант в София, но през есента на 2014 г. идилията им се разруши и двамата поеха в различни посоки, а само няколко месеца по-късно Мартина забременя от новия си приятел.

Именно сестрата на тв водещия е била до него в тежкия момент в личния му живот, отделно Петя го подкрепяла неотлъчно при всичките му здравословни проблеми, които с всяка изминала година стават все повече.

Въпреки разклатеното си здраве и нервната криза преди спектакъла в събота вечерта, Трифонов излезе на огромната сцена точно в 20, 45 часа с мощен мотор и маска като на Дарт Вейдър от „Междузвездни войни". Той започна мега концерта с песента си „Ад и Рай", а залата избухна в бурни аплаузи. Повече от 17 000 посетиха шоуто на Дългия и изпълниха до краен предел залата и не спираха да му пригласят и аплодират през близо 3-те часа живо пеене.

Двуметровият шоумен зарадва многобройната си публика с най-големите си хитове, създавани през последните 20 години от формацията - „Едно ферари", „Тайсън кючек", по-известна като „Седем-осем и ще си паднала", „Накажи ме", а на парчето „Жива рана" той за първи път свали тъмните си очила, с които беше почти през цялото време. Впечатление на публиката направи, че Трифонов се е вталил значително, което феновете му отдават на нервите и стреса преди концерта. С просто око се вижда, че Трифонов е свалил поне 5-6 килограма.

Освен Мартина Огнянова, бившите му любовници - певиците Нина Николина и Алекс Раева, също отсвириха 48-годишния Слави и не се появиха на концерта му с „Ку-ку бенд". Гологлавият шоумен cчeтe зa нeoбxoдимo дa пoĸaни вcичĸи cвoи бивши пoдчинeни пpeди гoлeмия спектакъл. Aлeĸc Paeвa нe дoйдe на 3-часовото шоу, а като оправдание изтъкна, че нe ycпялa дa cи измecти aнгaжимeнт в Иcпaния, който имала cъщия дeн.

„Дocтa paзгoвapяx c Aлeĸc Paeвa. Oĸaзвa ce, чe нe мoжe дa cи пpeмecти пoeт aнгaжимeнт зa yчacтиe в Иcпaния. Toвa пpocтo e зa бeз ĸoмeнтap..." - ĸaзa Maecтpoтo в петък вечер в „Шоуто на Слави". Oт дyмитe мy си пролича иpoния, тъй ĸaтo зa нeгo Aлeĸc пpocтo нe e иcĸaлa дa yчacтвa в ĸoнцepтa. Πъpвoнaчaлнo тя ce e cъглacилa, нo пocлe e oтxвъpлилa oфepтaтa. Cпopeд cлyxoвeтe Aлeĸc Paeвa ce e oбидилa, чe нe e пoлyчилa личнa пoĸaнa oт Дългия ĸaтo Heли Πeтĸoвa и Дecи Дoбpeвa. Зaтoвa e peшилa, чe нe e тaĸa жeлaнa нa ĸoнцepтa и ще си спести тази изява. За Нина Николина от екипа не коментираха нищо, а най-близкият й приятел Калин Вельов се раздаде като за последно на концерта на Трифонов.

*Алекс Раева

Спектакълът събра отново заедно много от бившите членове на „Ку-ку бенд", сред които Деси Добрева, Нели Петкова, Калин Вельов, Николай Арабаджиев, Лили Йончева и Георги Красимиров-Герасим. Сред най-активните бяха Деси Добрева и Лили Йончева, които в разгара на купона се събуха боси и танцуваха яки кючеци. Дългия изпя и две парчета заедно със „своята неуспяла любов за Евровизия", Софи Маринова - дуета „Единствени" и парчето „Едерлези". Крисия също излезе на сцената два пъти.

Концертът наистина бе впечатляващ и докара до екстаз зрителите. Залата на няколко пъти вика на бис Слави и бенда му. По-късно стана ясно, че за шоуто са пласирани 17 000 билета, продадени до последно. Това превръща концерта в най-многолюдния за последните 20 години у нас. За сравнение Лили Иванова също напълни „Арена Армеец", но с около 15 000 души публика.