Любимата на Слави Трифонов танцьорката Мартина е бременна.

Това са последните новини около дискретната звездна двойка. Красивата балерина най-после щяла да дари с рожба шоумен №1на България, чийто личен живот непрекъснато се коментира по страниците на вестниците и из сайтовете.

Само преди десетина дни клюката раздели двойката. Уж достоверни източници съобщиха, че Мартина си е събрала багажа и е отишла в апартамента си, а Слави останал сам.



Балерината наистина си събрала част от багажа, но само да отиде до клиника, където да й бъдат направени всички изследвания, за да се види какво е здравословното й състояние и как ще протече бременността.

След това се прибрала не в собствения си апартамент, а при Слави, с когото живее поне от две години заедно, а любовта им е от близо четири, пише skandlno.net



Мартина смятала веднага след празниците да слезе от екран и да не танцува повече в балет „Магаданс“ за да не рискува с бременността си.

Двамата със Слави поддържат дискретна връзка, не парадират с нея, не позират по корици на списания, не се удрят в гърдите и не се замесват в скандали.

Хората обаче често ги засичат в скъпи столични заведения, където двойката просто вечеря, а не скача по дансинга.