Слави Трифонов напирал за роля в филм за възрастни преди 25 години.

Кукувецът искал да блесне в прохождащата тогава порно индустрия у нас, но понеже бил стеснителен и едва ли не приличал на чехльо, се срамувал да покаже и лицето си. Затова Слави настоявал да се снима с маска. Нямал нищо против камерата да показва мъжкото му достойнство, с което Трифонов непрекъснато се изтъква и претендира, че то е доста голямо. Хонорарът, който Слави щял да вземе в началото на 90-те за сравнително кратко изпълнение в стил чук-чук, щял да бъде 3000 лева тогавашни пари, разказват пред „Таблоид” запознати с първите стъпки на учиндолеца в шоубизнеса.



Сюжетът на порно сценария бил със скандален социално-исторически подтекст – родни хайдути нападат турския везир и неговия харем, връзват везира за едно дърво и се отдават на шеметен секс с ханъмите. Естествено Трифонов нямало да играе везира или заптие, а щял да бъде един от войводите, които трябвало да демонстрират на държанките на везира как един български мачо обладава жените, пише hotArena.

И режисьорът, и операторите били току-що завършили ВИТИЗ и били нахъсани да направят сефтето в киното точно в порното. Но не им било писано да впишат това в творческите си биографии. Малко преди снимките в наето за целта студио в София проектът пропаднал, защото начинаещите бизнесмени, които давали парите за еротичното видео били заплашени от мутри от една от известните по онова време трибуквени групировки. Кинаджиите и наетите момичета и момчета се изплашили, тъй като това можело да им коства живота, в най-добрия случай да се разминат с пукната глава или счупена ръка и затова прекратили снимките още преди да са започнали и си обрали партакешите от въпросното студио.

Явно вече вървяла усилена борба за първенство в начинаещата порно индустрия.. Така първият секс филм у нас с исторически сюжет не успява да се реализира и Слави не успява да блесне в него с изява под прикритие.