„Убиха Къци като телевизионер, като продуцент. Слави го уби. С вицовете си за Къци, с осмиването му, с всичко. Такъв е законът на джунглата - елиминираш, за да си освободиш място.", заяви пред „168 часа" Герасим Георгиев-Геро.

Новото попълнение на „Господари на ефира" и „Пълна лудница" е бивше протеже на водещия на „Невада" и „Риск печели, риск губи", пише lifestyle.bg.

Дълго време Геро беше водещ на шоуто „Горчиво", чиито продуцент бе именно Къци.

С изказването си актьорът потвърждава слуховете, които витаят от години насам.

В медийното пространство отдавна се говори, че зад „телевизионната смърт" на Вапцаров стои Слави. В сайта razkritia.com ни припомнят, че през 2000г. БТВ стартира програмата си с хитовото предаване „Риск печели, риск губи".

Преди това то вървеше с огромен успех цели 6 години по ЕФИР 2. Шоуто изненадващо бе спряно през 2005г., а на негово място се появи „Вот на доверие", продуцирано от Слави Трифонов.

В това време Дългия и шоуто му изживяваха своя златен период, с което той си бе изградил ореола на любимец на тв шефовете. Босовете на БТВ даваха мило и драго, за да му угодят и по всичко личи, че не се се поколебали и за миг при желанието му да махнат Къци за сметка на „Вот на доверие".

Фирмената политика на медията озадачи тогава стотици хиляди зрители и фенове на Къци. „Толкова години правих предаването „Риск печели, риск губи" и излезе по-лесно за БТВ да го умъртви, отколкото да го усъвършенства. БТВ е нещо като лекар, който вместо да излекува пациента, го отървава от мъките му, като го убива.", коментира пред 2006г. нисичкият шоумен.

Още тогава той намекна, че в медията се дават с лекота предавания на някой, а за други това ставало с голям зор. „Когато баницата се разпредели, не можеш да се включиш току-така.", тежко въздъхваше Къци.

По паметливите може би помнят, че „Вот на доверие" с водещ Иван Гарелов, имаше доста кратък живот. Куиз шоуто бе спряно в края на 2006г. заради ниския си рейтинг. В този период обаче учиндолецът правеше още три предавания, с което си заслужи определението „галеник на БТВ" - „Красавицата и отличника", „Файв старс" и вечерното си шоу.

В момента Къци Вапцаров продължава да се изявява като продуцент - има си студио, където снима „Кой е по-по-най". Успешно развива и частна детска градина в Драгалевци. Голяма част от ежедневието на Къци преминава в социалната мрежа „Фейсбук", където с хилядите си приятели коментира злободневни теми от различно естество.

Вижте видео:

Слави се подиграва на Къци в шоуто си

Снимки: Bulphoto