След „Зайди, зайди/ Яно мори“ и „Лудо младо“, този декември той направи микс от „Не казвай, любе, лека нощ“и „Вземи огин, запали ме“. Последната е песен от репертоара на Слави Трифонов и „Ку-ку бенд“, издадена през 1999 г. в албума „Няма не искам“.

При гостуването на Фики в „Шоуто на Слави“ водещият винаги е изразявал своето възхищение от гласа на младия

, затова двамата с Евгени Димитров-Маестрото не само се съгласяват да му отстъпят правата на сингъла, но го правят с удоволствие и като жест-подарък към изпълнителя. Новият аранжимент пък е дело на Спас Лазаров, пише signal.bg

За видеоклипа на „Не казвай, любе, лека нощ/ Вземи огин, запали ме“ певецът, режисьорът Симеон Боснешки и операторът Радослав Георгиев-Багера се качват на Витоша при минусови температури и заснемат кадрите в планината над града сред бяла снежна покривка в истинска зимна приказка. За стайлинга се е погрижил Стоян Апостолов-Стоянски.

Фики Стораро неведнъж е споделял за сантимента, който има към българския фолклор и по традиция в края на всяка година записва нещо народно в свое изпълнение с нов аранжимент и със стилна визуализация.



Стораро



„Коледа е най-магичното време от годината, когато всички ставаме малко по-добри, обичаме се повече и ни се слуша малко по-различна музика, по-стойностна, такава, която докосва най-фините струни на душата ни, изпълва я с радост и с мили чувства. Затова избрах навечерието на този светъл празник, за да представя „Не казвай, любе, лека нощ“ и „Вземи огин, запали ме“ – песни със силен текст и въздействаща мелодия. С пожелание към всички за здраве, любов и топлина“, споделя Фики.