Слави Трифонов за пореден път ще се подложи на процедура за смяна на кръвта, издадоха запознати.

Според техните сведения, той прави това всяка година по два пъти, като целта е да се окаже подмладяващ и оздравяващ ефект на цялото тяло.

Тази инициатива предприел още преди около 6 години, след консултация с едно от светилата на медицината в Германия.

Според предписанията на специалистите, Дългия следва да прави това през пролетта и есента, за да се избегнат твърде студените или горещи температури. Това бил единственият начин да противодейства на тайнствената болест, от която не може да се отърве вече толкова много години. Заради заболяването си е станал повече от внимателен, страхува се дори от най – обикновена настинка.

През годините Слави Трифонов се превърнал в истински маниак на тема чистота и подозрително оглеждал всяко нещо, преди да го пипне. Говори се още, че държи на висока заплата чистачка със специална квалификация, която почиства по строго разписание няколко пъти на ден.

Благодарение процедурата за смяна на кръвта, шоуменът прочиства организма си от натрупаните отрови и обновява клетките си. След излизане от болницата се чувствал като прероден, голяма част от неприятните състояния отшумявали.