Неуспелият кандидат за генерален директор на БНТ Емил Кошлуков ще стане неин програмен директор по покана на Константин Каменаров, който в края на август спечели конкурса за шеф на обществената телевизия. Тази новина предизвика остра критика от страна на Слави Трифонов, който преди броени минути изказа мнението си в социалната мрежа.

"Емил Кошлуков станал програмен директор на БНТ. Трябва да се ощипя - по-малко щях да се шокирам, ако Емил Кошлуков беше станал космонавт. Всъщност, пък и аз какво се шокирам като то в тая държава, Емил Кошлуков да стане програмен директор на БНТ си е нещо в реда на нещата. Абе, хора, тия се ебават с нас. Ама то, българският народ може да е търпелив, и после - хоп, нещо се случва и той става жесток. И всичко се променя. И дори Емил Кошлуков отива там, където му е мястото. Ако не вярвате, погледнете в историята", отсече шоумен номер 1 у нас в официалната си страница във Facebook.

Войната между Трифонов и Кошлуков датира от години. Бившият политик не веднъж е засягал в коментарите си изявите на плевенчанина. "Политика не се прави само с шоу. Рейтингът не се прелива във вот. Иначе и Азис щеше да е премиер”, така политологът коментира дадената от шоумена Слави заявка за влизане в политическия живот на страната.

Припомняме ви, че днес по-рано Каменаров обяви, че от 18 декември бившият нововремец оглавява дирекция "Програма БНТ1". Така той ще отговаря за стратегическото планиране на основния канал на националната телевизия.