Слави уволни Светльо Митев. Неприятната новина съобщи самият потърпевш в социалната мрежа, който обаче не пропусна да „ужили” шоумена с репликата, че е грехота „да изхвърлиш баджанак”.

С това Митев намекна за факта, че преди шефа си известно време мачкаше чаршафите с русата красавица Мартина Джорджевич, която след това се прехвърли на учиндолския шоумен, пише Всеки ден.

„Това е все едно да се разведеш с майка си – още от самото начало нещо не е било наред”, продължи с острите шегички Светльо. Хора от шоуто обаче споделиха, че на Митев никак не му е весело, защото преди да го изхвърли като парцал, Славчо го е подложил на куп унижения и шумни скандали.



Трифонов отдавна бил нарочил Светльо Митев за жертва, като все гледал да му прави забележки, да му реже хонорарите и да не го допуска до добрите скечове. Сигурно още го е яд и не може да му прости заради Мартина, предположиха колегите му. Хубавицата бе гадже на сценариста Светльо. Слави обаче успял да му я дръпне. Очевидно отношенията му с нея са сериозни, защото месеци по-късно е предпочел да отстрани баджанака си от екипа.

След вестта за уволнението на Светльо, запознати с навивка на Славчо да тормози подчинените си, дама с име Цветелина Иванова написа във Фейсбук: „Светльо е №1 и винаги ще бъде! А за Слави е традиция да се разделя с най-добрите от екипа си!”. Колеги на Трифонов пък смятат, че Слави е изнервен заради предстоящото си преместване в Нова и съвсем се е самозабравил. Само преди 2 дни Дългия бе засечен на разговор с боса на телевизията Дидие Щосел, явно да се договаря колко пари може да изкопчи от трансфера си.
 

Източник: slava.bg, сн.: Шоуто на Слави