Слави Трифонов бие шута на певицата си Цветелина Грахич.

За това алармира таблоидът „Всеки ден“. Изданието се позовава на свои източници в „Шоуто на Слави“.

Вокалистката на Ку-ку Бенд и Георги Милчев-Годжи изкараха близо два месеца на турнета в САЩ, а през това време шефът им Трифонов взе твърдото решение да уволни певицата.

Дуото в музиката вече е на родна земя и си нямат и идея, че само след няколко часа Слави ще ги раздели професионално. Източниците са категорични, че Дългия ще викне при себе си Грахич и директно ще й покаже вратата.

Причината, която влудява властния началник, освен връзката на певицата с дясната му ръка Годжи, разбира се, е фактът, че между оркестъра и Цветелина постоянно има конфликти, пише Pik.bg. Ексцентричната Грахич ежедневно се дърлела с музикантите, спорела с тях и създавала напрежение.

Във времето, в което отсъствала заради турнетата, Слави осъзнал, че без нея в екипа е далеч по-спокойно. Освен това Трифонов имал предвид и нова певица, която да сложи на мястото на Цветелина. „Женски глас в шоуто няма да липсва, а и да не забравяме фактора Крисия", издават от кухнята на предаването.

Естествено, истинският трън в петата на Дългия е именно интимната афера на Грахич и Годжи. След като двамата уж приключиха авантюрите си в леглото още преди година, за радост на началника им, който най-мрази секс истории между подчинените си, страстта им избухна отново, след като заминаха за САЩ. Близо два месеца музикантите се скъсаха от креватни упражнения и вбесиха Слави, защото не се завърнаха, когато им приключиха турнетата в Атланта, Чикаго, Ню Йорк сити и Лас Вегас, а решиха да останат още малко, за да си „починат". Това дори даде повод на клюкарите любители да заключат, че Годжи остава да живее отвъд океана и напуска Трифонов.



Е, освен басиста Милчев, май друг няма да жали за Грахич. Основната част от Ку-ку Бенд е повече от доволна, че тя ще бъде уволнена.

„Постоянно се отваря на ветераните в шоуто и създава драми и скандали, ще ни олекне без нея", признават с облекчение от екипа.

По маниер на шефа си, повечето му подчинени са се превърнали в темерути, които не признават по-младите и буйни кадри.