Слави Трифонов строи грандиозно имение край Перник.

Дългия наскоро се сдобил с 4 декара парцел край тузарското селище „Делта хил", което се намира между селата Кладница и Рударци, твърдят негови колеги, пише „Всеки ден". Сделката станала през есента.

Отначало Слави смятал да купува къща в самия комплекс. Когато обаче го огледал, не си харесал нито една - видели му се напълно еднакви. Затова Дългия избрал огромния терен с идеята да си направи дом по собствен вкус и отделен от очите на съседите.

Само за парцела си Слави Трифонов е броил около 280 000 евро, показват простите сметки. Квадратен метър в района върви по 70 евро, коментираха търговци на имоти. За строежа на къщата, обзавеждането й и останалите екстри, които ще има бъдещото имение, Трифонов сигурно ще се изръси с милиони.
Целта му е да си осигури местенце, където да живее спокойно, без достъп на външни хора, без папараци и клюкари, които да го дебнат на всяка крачка.

Наскоро Трифонов беше забелязан да пие кафе в центъра на Перник. Вероятно той е бил в миньорския град, за да урежда подробности по бъдещия строеж. Свидетели твърдят, че го е придружавала млада дама - най-вероятно приятелката му Мартина, която се очаква да живее с него в дома му.



Новият адрес на шоумен №1 ще бъде много близо до този на Иво Сиромахов. Сценаристът живее в „Делта хил" от няколко години. Мястото е със солидна охрана и видеонаблюдение. В него не пускат кого да е, а само проверени хора. Затова Трифонов обожавал да гостува на бившия си служител и искал да живее близо до него.

Съседка на Слави ще бъде и хубавата Яна Маринова, към която той не крие симпатиите си. В същия комплекс живее и кметицата на Перник Росица Янакиева, както и доста мастити бизнесмени. Всички те си купили от готовите къщи, построени по американски образец.

Домът на Слави обаче се очаква да бъде много по-помпозен и внушителен, строен по проект, съобразен с личните му изисквания. Самият факт, че парцелът му струва 280 бона в евро, а за Иво Сиромахов се смята, че е платил 200 бона за цялата къща, говори достатъчно за разликите в двата имота.