Слави Трифонов отново се върна към най-голямата си автентична любов - чалгата. Дългия може би никога не е бил верен на жена, но за сметка на това не предава чувствата си към най-масовия жанр.

Преди броени дни в ''Шоуто на Слави'' себичният водещ представи последния си проект заедно с ''Ку-ку бенд'' - ''Нирвана кючек''. Този път Трифонов явно се е вдъхновил от собственото си житие-битие, тъй като описанието на лиричния герой на парчето съвпада досущ с неговото.

''Ще те купя и ще те имам'', ''ще ти сложа пилон в хола, за да си играеш с моя питон'', ''ще изпълниш всичките ми фетиши'', са само част от просташките фрази в безумния текст на песента.

От него става ясно, че главната героиня е изпечена мутреса от така популярния напоследък тип ''кифла'', която е платена любовница на лоши момчета от гангстерския свят.

Клипът на песента пък е обилно гарниран с кълчещи се в ритъма на кючек балерини на ''Магаданс'', които въртят дупетата си върху ''питона'' на Слави. По всяка вероятност учиндолският водещ се е вдъхновил за ''Нирвана кючек'' от последното риалити в шоуто си ''Умна и красива''.

Понеже цели два месеца беше заобиколен от хубавици, готови на всичко, за да лапнат от славата и парите му, Слави явно е решил, да ги възпее като емблема на днешните модерни момичета, пише вестник ''Всеки ден''.