"Слави Трифонов и екипът му забравиха, че Крисия съществува! Не й звънят, не я търсят. Някъде около Коледа за последно имаше телефонен разговор и след това нищо". Това разкри бащата на Крисия, Марин Тодоров пред "България Днес".

Крисия е едно от най-големите открития на Слави и до края на миналата година участваше във всички важни негови проекти. Имаше рубрика в телевизионното му шоу. Слави я канеше на концертите си и продуцираше участията й. От няколко месеца комуникацията била прекратена и Крисия спряла да получава предложения за изяви. Изпълнителката не получавала никакви покани за концерти и това я карало да се чувства зле.

"Не получавахме никаква информация от екипа на Слави Трифонов и преценихме, че няма смисъл и ние повече да се обаждаме. Криси започна да работи по свои проекти - вече има записани две песни, които са качени в личния й канал в сайта за видеосподеляне YouTube. Направи и трета песен, която скоро трябва да е появи в интернет", коментира таткото. 13-годишната девойка е много активна в социалните мрежи и често публикува информация както за личния си, така и за професионалния си живот.

Преди време се появиха коментари, че има хора, които са искали да ангажират Крисия за различни събития, но така и не са успели да я договорят с продуцентите й. Самата певица стои далеч от организирането на участия и единствено приема телефонни обаждания, когато има нещо уредено. Тя получава указания за дата, час и място, но работна задача не е имала месеци наред.

Напоследък публичните изяви на Крисия отново се възобновили. Тя била поканена да пее в Сливен, а само преди броени дни била звездата на празник в родния си Разград.

"Каквото и да се случва, Криси продължава да преследва мечтите си и да се развива. Тя е много таланливо дете, което има големи цели и иска да ги постигне. Продължава да посещава музикалната си педагожка, а любовта й към танците расте с всеки изминал ден. Крисия си преценява в каква сфера иска да се развива, а ние с майка й й даваме пълната си подкрепаЮ, добави още гордият баща.