Нова версия на легендарната френска песен „Пароле”, в която са дует Ален Делон и отдавна починалата актриса Далида, пусна Слави Трифонов. „Ивайло Вълчев поиска да напише текст за една песен. Тъй като песента е чужда, ние купихме правата и я направихме. Нямахме обаче право да заснемем клип - такава е волята на собствениците на песента. Затова аз ви пускам само самата песен, която направиха "Ку-ку бенд".

С нея поздравявам всички, които се обичат. Не забравяйте - любовта е по-силна от всичко!”, обясни шоуменът в социалните мрежи. Песента е прекрасна балада, в която вокалистката на бенда Невена Цонева отново показва високата си класа като певица, но именно нейното присъствие стана повод част от феновете да проявят недоволство.

„А кога ще има песен, в която се изявява Лили?”, питат почитателите, понеже още преди месеци Трифонов се зарече, че ще пусне песен и с другата вокалистка на „Ку-ку бенд” Лили Стефанова. Други фенове пък си искат кючеците и не харесват лиричната музика. Те са недоволни, че песента е далеч от стилистиката на Трифонов и оркестъра му.