Победителят от последното издание на „Х Фактор" - рокаджията Славин Славчев, е в неприкрита война с триумфиралата в миналогодишния сезон на певческото състезание Жана Бергендорф.

Въпреки че червенокосата фурия е любимка на собственичката на „Вирджиния рекърдс" Саня Армутлиева, тя има само един издаден хит за повече от година. Това обаче не й пречило да се държи надуто и превзето с останалите и постоянно да им опява и да ги „учи" кое е правилно и кое не, пише ''Всеки ден''.

Малко преди финалния концерт на шоуто в понеделник Жана, която бе поканена да пее заедно с финалистката Невена Пейкова, се скарала жестоко със Славин. Причината за разправията им станал опит на Бергендорф да се намеси в репетицията на Славчев. Тя му направила забележка, че много се бави и трябва да освободи по-бързо сцената. Жана се държала изключително грубо и назидателно, разказват свидетели. Славчев й угодил, но след тази случка спрял да й говори и я подминавал с безразличие и мълчание.

На пресконференцията, която бе дадена малко след края на състезанието, Жана се появила и понечила да го поздрави, той обаче се направил, че не я вижда и я наказал с мълчание.