Талантливият певец Славин Славчев спечели нова кола с победата си в шоуто за имитации „Като две капки вода”, но най-вероятно ще я продаде. Той успя да пребори конкуренцията на фолк идола Коцето, тийн звездата Гери-Никол и актьора Иван Юруков, а вота на зрителите го определи като най-достоен за първото място.

Разбира се, имаше конспирации, че победата му е предварително договорена. На зрителите направи впечатление, че листчето с името му бе дадено на водещия твърде скоро след затварянето на линиите за гласуване. Мълви се, че Славчев има договор с продуцентската компания на Маги Халваджиян и това му е помогнало за триумфа. Така или иначе, рокаджията пя чудесно, а и се справи удивително с повечето образи в шоуто. Публиката също го подкрепяше, очевидно издразнена от показното лансиране на Коцето и Гери-Никол.

Запознати издават, че Славчев планирал да продаде спечеления автомобил и с парите да си купи апартамент. Той не умеел да шофира добре и нямал желание да сяда зад волана, ала имал нужда от собствен дом. Лъскавият „Форд”, макар и чисто нов, струва не повече от 25 бона, но пък Славин получил приличен хонорар за участието си в предаването и банковата му сметка значително набъбнала. Кариерата му също потръгнала след „Капките” – рок групата му имала двойно повече участия напоследък и това се отразило положително на финансовото му състояние, пише „Уикенд“.

Близки до певеца твърдят, че той възнамерявал да пести всеки лев и скоро събере нужната сума за скромно жилище в София. Младият талант от Провадия не искал да се обвързва с банкови кредити и вярвал, че скоро ще успее да си купи малък, но уютен апартамент със заделените средства.

Откакто се преместил за постоянно в столицата, Славин обитавал тясна квартира с още двама мъже, споделят хора от обкръжението му. Този факт породи доста слухове по негов адрес, тъй като досега изпълнителят не е споменавал да има приятелка. Той винаги е предпочитал мъжките компании и изглежда, че жените не са му приоритет. Въпреки че изгря още в „Х Фактор” и продължи да блести в „Капките”, популярността не му помогна да си намери гадже. „Не съм гей. Просто съм по-притеснителен, когато става въпрос за любов и връзки!”, оправдава се Славчев.