Славко и Катя доказаха, че за любовта няма граници и че участието в телевизионния формат „Фермер търси жена” по Нова може да промени живота завинаги.

След като фермерът от Монтанско избра на снимка украинката Екатерина сред всички кандидатки за неговото сърце, преживя с нея много хубави моменти и се убеди, че именно тя е голямата му любов, той взе съдбовното решение – да сподели живота си с Катя. Тази сутрин Славко я изненада с неочаквано предложение за брак на живо в „На кафе”.

В изключително романтична атмосфера той поиска ръката й със специално избран за нея пръстен в студиото на предаването. Силно развълнувана и със сълзи на очи, Катя прие романтичното предложение с категорично „Да”. Тя сподели също така, че е сънувала как Славко й предлага брак именно в студиото на „На кафе”, но не е очаквала сънят й да се превърне в реалност и то толкова скоро.

„Исках да бъде много голяма изненада, бях го решил”, подчерта Славко. В ефира на Нова двамата поднесоха още една изненада на зрителите, обявявайки, че очакват и бебе.