Легендарните братя Аргирови освен неразличими отново ще бъдат и неразделни. Светослав Аргиров живее в Норвегия от 21 години, но вече е решил през новата 2018 г. окончателно да се завърне в родината си.

“В един момент човек си казва стига. А и мисля, че вече в България може да се живее по-добре отпреди 20 г.”, разказва певецът. Въпреки дългото изкарано време в скандинавската страна все още му е трудно да свикне със студеното време. “Природата в Норвегия е много красива, но климатът тук е много суров”, казва Аргиров пред в. "24 часа".

Много от жълтите медии писаха тази новина с допълнението, че Светослав се пенсионира догодина и ще получава огромна пенсия за българските стандарти. Това обаче изобщо не е вярно. Музикалният брат опроверга тези слухове, като отбеляза, че все още му е рано за пенсия. “В Норвегия можеш да се пенсионираш най-рано на 62 г., а аз все още съм на 58 г. Идея си нямам как са си го измислили това с пенсията”, казва Аргиров.

В България певецът ще се завърне през септември или октомври 2018 г. заедно със съпругата си, която е родом от Норвегия. С нея са заедно от 29 г., като тя известно време е живяла у нас. Синът им обаче ще си остане в скандинавската страна.