След поредица от концерти зад Океана, Борис Дали постави официален финал на своето първо Американско турне.

Тези дни изпълнителят гостува в Сиатъл и Сан Франциско, където последно имаше възможност да се срещне с българите, живеещи в САЩ.

Близо 3 седмици продължи това дълго мечтано от изпълнителя турне, което пренесе българският дух и традиции зад граница.

Началото му бе поставено на 17 март в Торонто, Канада, а концерти имаше в Тампа, Атланта, Лас Вегас, Чикаго, Кейп Код, Сиатъл и Сан Франциско. Сънародниците ни ще запомнят този музикален тур с големите хитове на Борис Дали и обичани фолоклорни мелодии, които звучаха на всеки един от концертите.

Мил спомен за самия изпълнител пък ще остане честването на неговия рожден ден на 24 март в Чикаго. Въпреки, че бе далеч, неговите колеги и близки не пропуснаха да го поздравят, а телевизия “Планета” го изненада с премиерата на най-новия му видеоклип “Ще си моя” - дует с македонската певица Елена Велевска.

Песента се прие много добре от публиката, която не крие желанието си да види двамата изпълнители на една сцена в България.

Международните прояви за Борис Дали тази пролет не спират до тук – на 28 април певецът ще отлети за Великобритания, за един истински музикален празник по български в Лондон.