Жана Бергендорф се скри от публичното пространство. След скандалите с арести и наркотици певицата реши да се одръпне от светския живот. От време на време ходи по участия и феновете й са силно притеснени за здравето й. Те твърдят, че любимата певица е станала двойна. В това се увери и репортер на Блиц, който я излови на плажа в Несебър.

Жана бе в компанията на сина си, към когото през цялото време се обръщаше с "любов". С тях имаше и непознат за нас мъж, но не можем да се обвържем с твърдението, че именно това е новата половинка на изпълнителката на "Самурай". Певицата определено е занемарила своето тяло и явно се притесняваше да се съблече по бански на плажа и затова прикриваше сланинките с рокля, която може да мине и за по-голяма риза.

Жана наскоро призна, че от 9 месеца не е употребявала наркотици. Това със сигурност я избива повече на глад и внезапният апетит се отразил на тялото. Почитатели на звездата я съветват да си взема карта за фитнес и бързо да се справи с излишните килограми, докато все още е възможно.
Бергендорф е подвластна обаче на още един порок - цигарите. Тях не успя да откаже, но за момента няма и желание. След като видяла колко килограми качи след спирането на наркотиците, била притеснена, че ако откаже и цигарите ще заприлича на хипопотам