Помощничката и дългогодишна приятелка на Бритни Спиърс, Фелисия Кулота, беше интервюирана като част от документален филм за звездата. Тя призна, че прави това, само за да може публиката да се влюби в изпълнителката толкова, колкото и тя самата е.

Фелисия започва да работи с Бритни, когато е само на 15 години. Тя е поканена от майката на Спиърс- – Лин, да придружава младата певица на пътуванията ѝ. „Никога не съм имала конкретна работа с Бритни. Дълго време ме наричаха неин ескорт, а след това по някое време искаха да ме нарекат неин партньор, но това не звучеше както трябва. Не бях нито нейна майка, нито по-голяма сестра, затова се спряхме на идеята, че съм неин асистент“, разказва Кулота.

Тя отбеляза, че след нервен срив Спиърс се е променила много. В същото време ролята ѝ до певицата станала различна. От първите позиции тя се преместила да работи зад кулисите. Според Фелисия важна роля в този момент е изиграл бащата на Бритни – Джейми, който е подценил способността на дъщеря си да управлява собствения си живот. „Знам, че в един момент Спиърс ще разкаже историята си. Тя определено ще го направи и с нетърпение очаквам този момент. Тогава всичко ще си дойде на мястото“, обобщи асистентката. В момента има движение, което се опитва да защити Бритни Спиърс от нейния баща, който се явява попечител на дъщеря си.