Тежък трус преживя връзката на Ники Михайлов и Алисия.

Това доказа емоционалното виртуално изявление на футболиста, от което бликаше негативна енергия и ярост.

Вероятно то бе провокирано от реакцията на любимата му, след като е видяла публично отразено поредното му нахождение, пише HotArena.net.

Опровержението, което вратарят бе сложил в официалната си страница, бе изтрито малко по-късно, след като бе публикувано. Очевидно не иска да пази неприятния спомен от нелепата ситуация в своето интернет пространство, който и да иска скоро няма да може да забрави.

Алисия пък се отдаде на пълно мълчание. Отпътувала е към Стара Загора, за да проведе участието си във фолк клуб в града. Сподели клипче в Инстаграм с фрагмент от песента на Jeremih ft YG, носещо заглавието „Не им казвай“. Вероятно е целенасочено...

Калина Паскалева вече е активна в социалната мрежа. „Равносметката след уикенда: щом съм се събудила чак в неделя с Люба Кулезич - то партито в петък е било мнооооогооо добро!

П.С: Друг е въпросът, че все още не мога да се съсредоточа в разговора на водещата с Цветан Цветанов“, написа изкусителката във Фейсбук профила си, а в официалната си страница във Фейсбук сподели кадър, на който е легнала гола по корем на плажа.



Брюнетката дума не обелва за кавгата, която породи намерението й да издаде дързостта на Ники. Дори по никакъв начин не отговаря на неговото оправдание, което целеше тя да вземе нещата в свои ръце и да оправи цялата каша.