Фолк певицата Галена е новодомка от около месец.

Популярната фолк изпълнителка е броила 300 000 лева за апартамент от 110 квадрата в жилищния комплекс „Есте” в столичния квартал „Изток”, стопанисван от братята Кирил и Георги Домусчиеви.

Жилището е записано на името на Галена, която ще живее сама в апартамента. Това окончателно потвърждава мълвата, че певицата е разделена с вафления бос Галин Атанасов. Според клюката в попфолк средите. Галена е скъсала с Галин заради популярен футболен бос, пише „Уикенд“, цитира hotarena.net.

По всяка вероятност чалга звездата ще се нанесе в новото си жилище след Нова година, тъй като в момента тече ремонт в апартамента. Галена е поръчала мебели от Италия, като изисквала банята й да бъде разрушена и да бъде изградена отново с плочки на „Версаче”. Според груби сметки певицата ще брои минимум 200 000 лева, за да обзаведе по свой вкус жилището.



Засега не е известно дали синът на певицата Стефан ще живее с майка си, или ще остане при баща си. 7-годишния малчуган е първолак във великотърновското училище „Бачо Киро” и едва ли татко му ще позволи детето да бъде преместено през зимната ваканция.

Близки до Галена разкриват, че въпреки раздялата между нея и Галин Атанасов, двамата не планират да се развеждат. Причината е тривиална – по закон фолк певицата може да претендира за половината от имуществото на половинката си, придобито по време на брака им. Малко след сватбата си с Галена мъжът й получи 50% дял от своите родители в захарната фабрика „Ден и нощ”, произвеждаща прочутата вафла „Боровец”. Бизнесът на фамилия Атанасови се оценява на над 50 милиона лева. Според последния публикуван отчет, миналата година фирма „Ден и нощ” е реализирала печалба в размер на 7,2 милиона лева.

„Вероятно тя отново ще се събере с Галин. Те досега поне 5 пъти са се разделяли и събирали”, допускат колежки на изпълнителката на летния хит „Стара каравана”. Апропо, Кирил Домусчиев е приятел и с мъжа на Галена. След като бизнесмена стана шеф на КРИБ, той покани в работодателската организация и фирмата на Галин Атанасов „Ден и нощ”. На последния бал на КРИБ Галин дойде в компанията на фолк певицата, което леко смути изисканите индустриалци.