Главозамаяйлият се гримьор Валентин Кулагин, чието свръх самочувствие лъсна в "Черешката на тортата" миналата седмица, се е покрил и сякаш потънал в дън земя. Познати на гримирания хасковлия твърдят, че той е неоткриваем от дни - телефонът му е изключен, а в социалната мрежа Фейсбук профилът му беше замразен с дни.

Малцината, които са успели да се чуят с Валентин Кулагин преди да се покрие, разправят, че той им съобщил, че ще заминава за Сингапур. Според тях обаче истината не била съвсем такава, а гримьорът просто се е покрил от срам, защото където и да се появи на публично място го сочели с пръст и оплювали директно в очите.

Наши източници издават, че Валентин всъщност се е затворил в апартамента си под наем в столичен квартал и не смее да си покаже носа навън от страх да не го линчуват. За да избегне каквито и да е срещи с хората навън, той си поръчвал храна за вкъщи и гледал филми до откат. "Притеснен е от това, че могат да му налетят и на бой, след като се прояви като сериозен дразнител в риалити шоуто", обясняват близки до майстора на макияжа.

"Може и от любимата му събеседница в "Черешката на тортата" да го е хванало страх, да не го набие там където го свари. Иначе преди обичаше да щъка из клубовете нон-стоп. Сега, от позора си, не смее да си покаже нагримираната мутра", коментират в средите.