Няма спор, че Райна е най-запаления пътешественик сред звездите на телевизия “Планета”.

Днес тя ще ви направи съпричастни на вълненията си от пътуването до Куба в “Звездно”, където говори за своя рожден ден и 15-та си годишнина на професионалната музикална сцена. Веднага след гостуването си в телевизия “Планета” певицата се отправи към летище София, за поредната си туристическа авантюра.

Тя бе специален подарък, който дивата си подари за своя личен празник, а дестинация е съвсем нова за нея – Кападокия /Турция/. Вярна на принципа да споделя най-хубавите мигове със своите почитатели, Райна и този път ни поднесе красива фотосесия.

Също толкова открита певицата бе и в “Звездно”, където в откровен разговор с водещата Петя Костуркова разкри какво е усещането 15 години да си обичан от хората.

Безсънните нощи, дългите пътувания и това да радваш хората независимо какво ти е на сърцето си заслужават за тази искрена обич, категорична е Райна.

“Искам да създавам песни, които хората да заобичат”, признава тя и допълва, че съвсем скоро предстои премиерата на нова балада, от ранга на “Гасне пламък”, “Двама”, “Ти ли си” и др.