Родителите на Майли Сайръс са загубили контрол върху дъщеря си и се притесняват, че ще свърши като Линдзи Лоън.

За по-малко от шест месеца тийн идолът се превърна от миловидна и чаровна звезда на Дисни в 17-годишно богато момиче, което все още е под влиянието на пубертета.

"Първоначално майката на Майли се сърдеше, когато хората казваха, че дъщеря й е извън контрол, но после започна да го осъзнава. Загрижени сме за нея. Тя е едва на 17-години и прави големите пари в семейството, съответно тя взима и решениета, и никой не може да й каже не. Дори някой да се опита тя ще го накара да си промени мнението", разказа близък на семейството пред hollywoodlife.com

Въпреки че баща й е имал сравнително успешна кариера на кънтри певец, дъщеря му отдавна е задминала успехите му. За 2009 година Майли е изкарала 25 милиона долара, което я нарежда сред най-успелите тийнейджъри.

"Тя е добро момиче, но вече иска да пробива в живота. С всичките й професионални ангажименти, новият имидж и лайфстайла на тийн-звезда, всички очакват скоро да се прекърши и да си навлече неприятности. Не искаме да бъде следващата Линдзи Лоън, но всичко е против нея", допълва източникът.

Линдзи също започна като млада и невинна звезда, но в момента е за пети път в клиника и срещу нея се водят дела за каране под влияние на наркотици. Мнозина отдават паданието и на липсата на родителски контрол.