След големите полемики в семейство Петканови относно преписването на апартамента, който в крайна сметка завещаха на сина си Габриел, нови разделения за бюджета им са на дневен ред. Инфлпуенсърската двойка не спира да изненадва с мерките, които предприема за разделянето на разходите си, а след поредното излияние на тази тема, феновете недоумяват: Какво семейство е това?!

Александра разказа за нова делба с Даниел, а относно прословутия казус с апартамента, обясни решението си така: "Решихме да го припиша на Габриел и да му е наследство, купено от инфлуенсърството ми, за да знае с какво съм се занимавала. Може да няма инфлуенсъри, когато порасне".

Пред списание "Ева" моделката разясни и най-новия финансов план. "Разделихме си бюджетите. Сега имаме три сметки – една моя, една негова и една обща – за разходи, за детето. Ето, аз сега съм внесла 2000 лв. и той – също. Когато свършат, ще я заредим поравно. За мен това е супер феър и не ме кара да се чувствам прецакана. И се чувстваме много добре. С Дани сме заедно, защото се обичаме, а не защото някой от двамата печели повече", изуми с решенията си Петканова.