Оказва се, че нелепата смърт на Пол Уокър не е подействала зле само на Вин Дизел, а и на колежката им Мишел Родригез.

В сърцераздирателно интервю актрисата си призна, че буквално е откачила след като Пол загуби живота си в автомобилна катастрофа.

"Всички луди неща, които направих миналата година са, защото когато Пол си отиде, буквално полудях", искрена е Мишел, пише bliasak.bg.

Става ясно, че под "луди неща" актрисата визира лесбо връзката си с Кара Делевин, както и последвалите й отношения с младока Зак Ефрън и лудите й купони с Джъстин Бийбър.



"Натисках себе си. Имах чувството, че каквото и да направя, не ме караше да се чувствам жива. Затова просто не спирах да тласкам себе си към всякакви откачени неща. Пътувах и правех безразборен секс. Опитвах се просто да игнорирам мъката", допълва още Родригез.

"Пол беше човек точно като мен. Дълбок и обичаше много, винаги ми беше опора и изведнъж изчезна", казва актрисата.

Наскоро целият екип от актьори на филмите "Бързи и яростни", наричащи себе си "семейство", даде прочувствено интервю относно заснемането на 7-та част от поредицата и загубата на колегата им Пол Уокър.

Именно в това интервю Вин Дизел призна, че е кръстил новородената си дъщеря Паулин в чест на покойния си колега и приятел, пише bliasak.bg.