Десният крак на Анджелина Джоли се превърна в една от главните атракции на наградите "Оскар", след като актрисата облечена в страхотна рокля с дълбока цепка на Версаче, не спря демонстративно да го показва при всеки удобен случай, а такива сякаш се появяваха на всяка секунда.

Джоли, която е известна със семплите си и изчистени тоалети, които избира за официални събития, явно беше решила този път да покаже малко повече сексапил, но като че ли попрекали и стана обект на подигравки от страна на медии и фенове.

Освен това хората масово не харесаха крака й, защото бил "твърде бял" и "твърде кльощав", а в негова "чест" дори бе създаден Twitter акаунт.

*Снимка: Getty Images/ Guliver

В понеделник актрисата се върна към ежедневието, като реши да заведе Вивиан и Нокс на шопинг в известен магазин в Бевърли Хилс. Джоли и близнаците бяха придружени от майката на Брад Пит - Джейн.

Анджи бе прикрила краката си с черен панталон, но пък носеше отворена бяла блуза, на която добре се отличаваха зърната й. Дали актрисата не е решила да смени имиджа? Или пък иска да отвлече вниманието на хората от "изскачащия" й крак на наградите?

Е, каквато и да е причината, не се получава. Вълна от подигравателни колажи се излива в Нета, хора от всички краища на света се надпреварват кой ще направи по-забавен фотос с прочутия крайник. Днес сме събрали част от тях, а на вас оставяме да прецените, кой колаж е най-забавен!

А ако и вие сте попаднали на интересни снимки с прословутия крак, можете да ги споделите с нас в страницата ни във Фейсбук.

Вижте снимки:

Вижте фотогалерия:

Десният крак на Анджелина Джоли превзе света!

Стилът на Анджелина Джоли