От днес, 15 септември, във Vbox7.com официално стартира първото уеб шоу за таланти .

Това е и поредната мащабна уеб ексклузивна продукция и изцяло нов за българската онлайн среда формат от продуцентите 7Talents, реализиран съвместно с KITKAT®.

Всеки, който смята, че притежава комедиен талант вече може да качи свое авторско комедийно видео на адрес www.vbox7.com/kitkat. Най-забавната активност в уеб пространството тази есен ще донесе невероятни награди за участниците – възможност един от тях да спечели договор с най-голямата мрежа от потребителски канали у нас 7Talents, както и пътуване до Холивуд с посещения на едни от най-големите филмови студия.

За да се сдобият с тях, бъдещите комедийни звезди в , ще трябва да убедят в таланта си специално жури, както и потребителите на Vbox7.com. Допълнително, зрителите на проекта също могат да спечелят награди всяка седмица - екшън камери GoPro, ако гласуват за своите фаворити в играта.



Още през този уикенд екипът на 7Talents и „Смях на почивки” поема към морските дестинации Варна и Бургас, за да предизвика най-изявените таланти там. На кастинга във Варна, в събота, в хотел Одесос, ще бъдат водещите на „Смях на почивки“ – Иван и Нади , а в Бургас, в неделя, в хотел България специален гост е певицата и актриса Ева , позната от комедийния уеб сериал #Кифла, която също е част от проекта. Следват срещи с бъдещи кандидати за шоуто в Пловдив (на 1 октомври) и в София (на 2 октомври).

Първият етап в ще продължи до 21 октомври. Това е и срокът, в който могат да се изпращат видеа на платформата на продукцията във Vbox7.com. Междувременно, зрителите, любители на комедийния жанр могат да гледат и да гласуват за участниците, като всяка седмица ще има двама победители в шоуто – един, избран след гласуване от потребителите във Vbox7.com и един, избран от журито на „Смях на почивки“.



През есента на 2016 7Talents готви истински коктейл от забавление с втори сезон на поредицата „#Кифла” от 19 септември, както и вторият сезон на „Не така, брат”, който се излъчва в момента. До края на годината започва комедийният сериал „Апартамент 404”. През 2017 7Talents планира реализацията на 18 сезона „premium” видео продукции, както и над 50 уеб поредици и влогърски канали. Всички, които притежават артистичен талант и искат да получат роля в някоя от следващите уеб поредици, независимо дали са професионални или непрофесионални актьори, могат да кандидатстват на адрес

„Смях на почивки” – от 15 септември във
Кастинги:
Варна – 17 септември, събота, хотел Одесос между от 10 до 17 ч
Бургас – 18 септември, неделя , хотел България, от 10 до 17 ч.
Пловдив – 1 октомври, събота, хотел Тримонциум
София – 2 октомври, неделя, НДК