Кой кум, кой сват, кой на булката брат… Заплетени са отношенията между отборите на Николета и Алисия.

Вечните врагини живеят, за да се съревновават и да привличат все повече съмишленици на своя страна, пише hotarena.net.

Някои от съотборниците им обаче играят сечено и саботират мисиите. Кои са предателите и кои верните съюзници – вижте истината!

Отборът на Алисия

Че фолк певицата е близка дружка с Христина на Благой Георгиев, всеки знае. Малцина обаче са наясно с истината около цирка, който се разигра последния месец. Историята започва много по-отдавна.

Още преди няколко години, когато Витанова и Благой се бяха сдобрили след поредната му изневяра, футболистът премина в отбора на Алисия. Той се обяви против изневерите и затова обърна гръб на Валери Божинов, който току-що се беше събрал с Николета Лозанова и изоставил майката на сина си.

*Валери и Благой

На рождения си ден, Благой покани Алисия да му пее, а Валери не бе желан.

Христина и певицата пък са си близки още от времето, когато Божинов бе с фолк дивата. Тогава двете „футболни съпруги“ свариха мъжете си в групови изпълнения с платени компаньонки по време на лагер. Общата болка ги сближи силно и двете станаха първи приятелки.

*Алисия, Благой и Христина на рожден ден на Благой

Благой обаче вече е в отбора на Николета

Въпреки че именно тя пусна кадрите, в които се гушка с Биляна Евгениева, Георгиев не й се сърди. Оказва се, че Алисия през цялото време е настройвала жена му Христина срещу него и я е подстрекавала да се раздели с мъжа си. „Докога ще му търпиш изневерите“, клатела глава певицата. Именно тя имала пръст в раздялата им и сега Благой прави всичко, за да й отмъсти. Николета ще му помогне.

*Валери, Николета и Благой

*Николета и Благой

Трансфери

В клубния отбор на Алисия е и колежката й Андреа – сближава ги старата вражда с Николета. Навремето именно Андреа бе тази, която издигна Лозанова в светския живот, когато бе още никоя. Певицата я снима в свой клип, като двете се натискаха и целуваха.

*Андреа и Николета

Славата обаче промени Николета и двете се скараха необратимо. Това моментално прати Андреа в противниковия отбор, а трансферът бе скандален, придружен от нападки и обиди във Фейсбук.

*Алисия и Андреа

Националният вратар Ники Михайлов също бе трансфериран от отбора на Николета в този на Алисия. Преди години той имаше връзка в плеймейтката, но я остави и вече повече от 3 г. е с врагинята й.

*Ники Михайлов и Николета

*Благой на рожден ден на Ники Михайлов

*Андреа, Алисия, Ники и Преслава на рожден ден на Ники Михайлов

Единствен Азис тук играе двойна игра. Двамата с Николета са първи приятелки, но от известно време го играят врагове. След като НиЛо пусна компрометиращо видео в „Поверително от NL“ срещу Азис, той се направи на обиден. Всъщност всичко бе за рейтинг и с други облаги. Сега Василка се прави на приятелка на Алисия, ходи по нейни участия и си правят селфита, докато Николета се прави на обидена.

*Азис и Николета

Азис обаче играе сечено на Алисия – дръж приятелите си близо, а враговете си още по-близо.

*Азис вече е фен на Алисия