Бившата еротична моделка Ралица Тошкова се е вманиачила по пластичните операции и тотално е загубила своята идентичност. Тошкова е снаха на милионерския клан от Пловдив Арабаджиеви и преди няколко месеца дари автомобилния пилот Владо Арабаджиев с трето дете.

Двамата са заедно от 2009 година като за тези над 10 години Тошкова се тунингова и придоби извънземен вид. Бившата еротична моделка е напомпала стабилно джуките си, изтънила е носа си, оформила е скулите си, разбира се, огромният силиконов бюст е задължителен, както и екстеншъните, които са демоде от няколко години, констатират от Лупа.бг.

Припомняме, че преди години Ралица лъсна във вестник „Уикенд” със скандална снимка как прави орална любов. Първо се предполагаше, че инструментът, който родената в Правец моделка обгрижва, е именно на Владо Арабаджиев. Публикацията провокира да внесе уточнението, че: "Мъжът от снимката, на който правя френска любов, не е Владо, а на друг пилот - Жоро Танев”.



Синът на Ветко и Маринела Арабаджиеви е баджанак с един отбор мъже. Силиконката е известна с връзките си с доста желани ергени. На уменията й по френски са се любували вратарят Ники Михайлов, големия син на Стойчо Младенов – Александър, че даже и Валери Божинов.

След изцепката с оралната любов Тошкова се кротна и спря да се излага, но започна да уплътнява многото си свободна време с пластични операции, които са й докарали плашещ вид.