Aлeкcандра Eнeвa е по-гореща от всякога и изглежда зашеметяващо, независимо от факта, че е майка на две деца. Припомняме, че снахата на топ продуцента Магърдич Халваджиян роди второто си дете през декември миналата година – момиченце с прекрасното име Кай. Но от бременноста днес няма и следа, пише woman.bg.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@allexandra_amorr) on

Алекс, която нашумя покрай работата си като адреналинка за предаването „Господари на ефира“, а днес работи като хореограф, сподели секси снимка по бански на профила си в Инстаграм, и остави последователите си без дъх. На нея чаровната блондинка е с гръб към камерата, демонстрирайки невероятно дълги крака и грациозен силует. За отрицателно време кадърът събра хиляди харесвания и голям брой комплименти.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@allexandra_amorr) on

„Невероятна Алек“, „Богиня“, „Разкошна“, „Как се постига токова съвършенство? Много красива и много любима“, са само част от възторжените коментари под снимката. "Страхотна фигура. Мисля, че много жени, които са родили, и такива, които не са, биха искали да имат твоя ген и тяло. Пожелавам ви да имате още деца, и продължавай да изглеждаш все така добре!", пише друга възхитена последователка на атрактивната танцьорка, която не за първи път подлудява феновете си със завидните си прелести. Александра Енева и Бебо Халваджиян имат и 5-годишен син, който носи името Еди.