Снахата на Маги Халваджиян Александра Енева, позната още като една от екс-адреналинките от предаването ''Господари на ефира'' и като българската Парис Хилтън, заради приликата си с известната богаташка наследница, е била доста разкрепостена.

Алекс, която дари продуцента с внуче, с охота оставала гола само срещу 200 лева.

Хубавата Александра имала фикс идея да бъде звезда. Тя била готова да направи всичко, само и само да влезе в света на богатите и известните. Да стане модел й се сторило най-лесният начин за постигането на тази цел. В началото снахата на Халваджиян въобще не се сещала да се пазари за хонорари, пише Всеки ден, цитира hotarena.net.

*Бебо Халваджиян със сина си

*Еди

„Съгласяваше се на всякакви снимки и всякакво заплащане, стига само да влезе в модните среди“, разказаха запознати с историята на блондинката.

Понеже се раздавала много, а искала малко в замяна, я търсели основно треторазредни фирмички за облекло, които искали да правят евтини каталози на всевъзможни парцали. Плащали й най-много по 200 лева за фотосесии, които продължавали с дни, а зад гърба й шушукали, че е готова да се снима даже без пари, само за слава.

„Често се е събличала гола от кръста нагоре. Тя нямаше притеснения да сваля дрехи пред обективите и не смееше да си поиска допълнително заплащане за това. Страх я беше, че ще си намерят по-евтини моделки“, разказват фотографи.

За съжаление на хубавата Алекс обаче славата така и не дошла. Затова тя се пробвала като адреналинка в „Господари на ефира“ на мястото на отпадналата поради бременност блондинка Яна. Зрителите обаче така и не запомнили физиономията й и славата останала само блян.

За сметка на това пък получила нещо по-ценно – Бебо Халваджиян. Блондинката успяла да стане снаха в семейството на шефа и дори се превърнала в любимка на свекърва си Кремена. И до днес обаче не можела да се примири, че така и не е станала популярно лице. Затова държала да прави хореографията на всичките предавания на клана Халваджиян – белким публиката отчете таланта й.

*Фотограф: Велислава Каймаканова-Ножарова