Само няколко месеца продължи бурната връзка между актьора Мариан Вълев манекенката и актриса Снежана Макавеева.

Сигурни източници разкриха, че двойката се е разпаднала най-неочаквано.

Мариан, който изигра ролята на Куката в сериала “Под прикритие”, отказа да коментира пред „Монитор” раздялата с хубавицата, като нито потвърди, нито отрече  новината, която обикаля от няколко дни артистичните среди.

Светските хроникьори разпространиха пикантната информация, че причината за раздялата между колегите от „Под прикритие” се дължи на изневяра от страна на Макавеева.

Снежана, която е модел на „Ивет фешън”, е 22 години по-млада от актьора. Тя твърдеше, че е хлътнала до уши по Вълев, на когото дори се обясни в любов в телевизионно предаване. Преди да го срещне, хубавицата имаше връзка с актьора Деян Донков. Той от своя страна я изостави заради Радина Кърджилова.

Мариан и Снежана демонстрираха, че са неразделни и движеха почти винаги в комплект. В началото на октомври двамата отидоха заедно и в Боровец, където бяха с колеги от екипа на „Под прикритие” по повод новите серии на кримката. Не е ясно обаче дали още тогава са били разделени и единственото, което ги е събрало, е професионалният дълг, пише blitz.bg.

Секси снимки на Снежана вижте