Начинаещата актриса и модел Снежана Макавеева очевидно е намерила как да се утешава след раздялата си с плейбоя от ”Под прикритие” Мариан Вълев-Куката.

Красавицата помести в личния си профил във Facebook доста провокативни снимки със своя приятелка.

На кадрите Снежана държи интимно ръката на своя приятелка и си разменят влюбени погледи. Момичето е отбелязано като Изи Николова и според информацията в профила й е завършила НАТФИЗ.

От обкръжението на Макавеева предполагат, че пикантната снимка е специален поздрав към бившия й възлюбен.

Мариан Вълев преди десетина дни пък демонстративно афишираше с танцьорката Даниела Арнаут, известна още като бивша любовница на Димитър Бербатов.

Според запознати Снежана и конкурентката й не се понасяли. Именно заради това Куката нагледно й показал с коя е вече.

След като нашумя с ролята си в „Под прикритие“, Мариан Вълев неуморно налага плейбойски имидж. Той не пропуска удобен момент да се покаже в компанията на красивите си трофеи.

В актьорската гилдия дори го определят като „благ по характер, но адски комплексиран тип”, намеквайки, че не случайно обича да е с доста по-млади от него модели.

С Макавеева, която е от ”Ивет фешън”, се забиха на снимачната площадка на “Под прикритие”. Въпреки че Мариан е с 22 години по-възрастен от нея, между двамата пламна любов.

Те изкараха няколко месеца заедно, като винаги движеха в пакет и не прикриваха връзката си. Според слуховете обаче Снежана е доста палава и преди Мариан е имала любовна афера с друг актьор от кримисериала - Деян Донков. Той пък я зарязал заради Радина Кърджилова.