Да разгорещи страстите с еротичен танц ще се заеме Снежана Макавеева в новия сериал „Забравена“ (Absentia), който AXN ще започнат да излъчват от другата сряда от 21 ч.

Българската хубавица ще влезе в ролята на руска стриптизьорка, а как съдбата на героинята й ще се вплете с тази на главния персонаж Емили (Стана Катич) предстои да разберем.

„Забравена“ се състои от 10 епизода, всички от които са заснети в България. Клапата щракна през февруари тази година, а сюжетът ще се завърти около агент от ФБР (Емили), която, хуквайки по следите на сериен убиец в Бостън, изчезва и е обявена от властите за мъртва. Шест години по-късно я намират в хижа в гориста местност, едва дишаща и без абсолютно никакъв спомен за случилото се с нея. Завръщайки се вкъщи, героинята на Катич намира съпруга си оженен повторно, а синът й едва я разпознава. Освен със социопати тя ще се сблъска и със свърхестествени зли сили.

Макавеева не е единствената българска звезда, която ще изгрее на малкия екран със „Забравена“. Алек Алексиев, който е познат на родния зрител като д-р Василев от „Откраднат живот“, ще облече отново лекарската престилка. Във всички серии на продукцията ще видим Борислава Стратиева, чиято героиня се казва Вайълет.