Актрисата и бивш модел Снежана Макавеева яхна футболист. Буквално! Звездата от „Под прикритие” прекъсна даже мач между актьори и професионалисти, за да се хвърли на врата на вратаря Георги Аргилашки. Комичната ситуация е документирана и освен хубав спомен донесе и дузпа на колегите на актрисата „Получих обаждане от организаторите на това епично събитие пет минути преди края на първото полувреме, да изляза на стадиона и да разсейвам вратаря на „Берое”, докато нашите вкарат! Целта беше постигната, даже ни дадоха дузпа”, споделя красавицата.

Макавеева сваля дрехите

Първоначално феновете решиха, че това е новата тръпка на Макавеева и останаха смаяни. Още повече, че чаровницата е известна с нестандартните си предпочитания и към двата пола, пише „България днес”.

Някои шушукат, че Снежана никога няма да забрави Галя от „Сатен”, с която преди години имаше връзка. Двете се разделят след скандал за изневяра, а по-късно тя се утеши в прегръдките на Люси Дяковска.

Галя от "Сатен" оцеля след страшна операция

Към момента Снежана Макавеева е необвързана и в процес на търсене на голямата любов. Заедно с колегите си Александър Сано, Бойко Кръстанов, Ивайло Захариев, Йосиф Шамли, Явор Бахаров и Робърт Янакиев обикалят САЩ и Канада. Само за две седмици трупата прелетя над 4000 км, за да представи режисьорския дебют на Владо Пенев в пиесата „Агенти”.