Манекенката преди време буквално изчезна от медийното пространство, след като папараци я документираха в страстна целувка с любовника й Брендо. Сега обаче отново привлича вниманието към себе си, заявявайки отношения с популярен фризьор.

Сексапилната Снежина Вълкова се радва на вниманието на топ коафьора Венелин Кондаков.

Изглежда те изобщо не се притесняват да заявяват симпатиите си публично, защото в профилите им във Facebook има някои доста любопитни кадри. Както става ясно от тях, двойката обича да се забавлява заедно и да споделя радостта си с приятелите в социалната мрежа.

Трябва да признаем, че Венко има снимки и с други светски красавици - Николета Лозанова например.

Фотосите със Снежина обаче са най-много и освен това в деня на влюбените фризьорът дори публикува колаж на него и блондинката, на който има червено сърце. Подобни издайнически фотоси има много. Дори последното постнато нещо от него е снимка на късметче, на което пише: Ах! Кога ще свърши този дълъг и тягостен ден, за да полетя волен към своята любима?

И макар да не уточнява, че говори именно за модела, от общите им снимки може да се предположи именно това.

В последно време Венелин е сред предпочитаните коафьори от доста известни личности. Заедно с това често го определят като един от най-желаните ергени, само че явно Снежина е успяла да изпревари всички кандидатки за неговото сърце.

Снежина пък преди години беше сред най-търсените родни модели, пише blife.bg.

Стъпва за първи път на модния подиум, когато е на 16 години, след което се снима в Италия, Южна Африка, Хърватска и други интересни дестинации. Винаги обаче е била съпътствана от скандали покрай авантюрите й с мъже като Димитър Бербатов, Валери Божинов, Кирил Вълчев, Александър Беседин.