Голямата любов на Евелин Банев – Брендо, манекенката Снежина Вълкова, си е докарала здравословни проблеми от мъка по кокаиновия крал.

Докато мафиотът лежи в италиански затвор по обвинение за наркотрафик на Ботуша, блондинката е драстично отслабнала и е заприличала на чируз, пише Уикенд, цитира slava.bg. Според близки приятелки на тъгуващата по Брендо Снежина, тя се е превърнала в подвижен скелет – хранела се по веднъж на ден, приемала предимно течности и порции, колкото за врабче. Заради нередовното хранене кръвното й често удряло ниски стойности и Вълкова постоянно получавала световъртежи.

Наскоро се случило след нощен гуляй силиконовата блондинка да преспи в дома на своя дружка. Последната онемяла, когато приятелката ѝ се съблякла пред очите ѝ. От добре сложеното ѝ и секси тяло вече нямало и следа. Кокаляците на Снежина изскочили грозно, а кожата върху ребрата й била толкова тънка, че те се брояли от разстояние.

Последните драми в семейството на Евелин Банев допълнително влошили състоянието на Снежина. Притеснена за живота на отвлечената дъщеря на мафиота, манекенката заковала кантара с мъка на 43 кила.

*Снежина и Брендо

Краката на доскоро кичещата се с титлата "топ красавица" блондинка са толкова отслабнали, че си е цяло чудо как въобще държат торса ѝ.

За да се спаси от анорексията, Снежина се опитвала да забрави в обятията на доста по-младия от нея коафьор Венелин Кондаков. В последно време двамата публикуват свои снимки в профилите си във Фейсбук, на които си разменят целувки и прегръдки.

Хора от обкръжението на фризьора са притеснени, че той е хлътнал до уши по известната си приятелка, но тя не отговаряла на чувствата му, а го ползвала само за да се опита да се измъкне от сянката на Брендо.

*Венелин и Снежина

Според легендата Евелин Банев се влюбил безпаметно в Снежина Вълкова преди 3-4 години, когато се запознали в столично заведение. Когато обаче съпругата на Брендо научила за сексуалната му афера, той заточил любовницата си в САЩ. Кокаиновият крал си уреждал екзотични срещи с Вълкова из различни краища на света, преди да бъде тикнат зад решетките. Едва преди няколко месеца тя се престраши да се прибере в родината си.