Напоследък все по-често природата ни спестява пухкавия бял сняг, затова и всяка негова поява предизвиква възторг и детска радост сред звездите на телевизия “Планета”.

Феновете знаят за хобитата на любимите изпълнители и за тях не е тайна, че Фики и Тони Дачева обожават ските и зимните спортове. Затова не бе изненада появата на снимки от пистите в Пампорово, Боровец и Банско, на които двамата позират.



Константин и Есил Дюран също споделиха ексклузивни снимки от своята зимна ваканция, на която избраха да бъдат със семействата си. Синът на Есил Дюран, Харис, се забавлява с моторната шейна, а порасналата щерка на Константин, Марияна, вече доста умело кара ски по пистите на Боровец.



И докато едни се отдават на зимните си хобита и спортуват, други звезди се наслаждават на снежната магия в парковете. Преслава истински се забавлява в компанията на своя нов четириног приятел и снега покрил Гребната база в Пловдив. Галена и Малина също зарадваха почитателите си със снежни снимки.



Скоро след като усети студената зимна прегръдка, Цвети Янева побърза да я замени с екзотика и високи градуси.



Преди нея Илиян и Райна също избраха горещи дестинации за своята зимна ваканция. Райна вече се завърна от своето пътешествие във Филипини, но Илиян, Камелия и техния син Ицко все още имат шанс да се порадват на хубавото слънце в Бали.