Скандалният милионер Брендо приюти екипа на сериала “Стъклен дом”.

Снимките на третия сезон на бг сапунката започнаха в суперлъскавия хотел на Евелин Банев, който се намира на столичния бул.” Витоша”, пише blitz.bg.

Бившата жена на Брендо – Моника, и сестра й Десислава обзаведоха хотел “Ле Фльор” преди четири години така, че всяка стая да е с напълно различен дизайн.

Продуцентите на “Стъклен дом” твърдят, че точно това е била и причината да наемат сградата – щели да използват няколко апартамента, все едно че действието се развива на съвсем различни места. Злите езици пък твърдят, че Брендо е предоставил хотела безвъзмездно,

като поставил едно-единствено условие – режисьорът Димитър Митовски да даде на любовницата му Снежина Вълкова малка роля в сериала.

Манекенката и подземният бос се загаджиха през пролетта миналата година и Брендо се разведе набързичко с жена си.

Всъщност хотелът е собственост на съпругата на богаташа, тъй като след раздялата им той й го прехвърли.

Двамата обаче запазиха добрите отношения и според запознати продължават да движат бизнеса заедно.

Освен “Ле Фльор” семейството има още няколко хотела в центъра на столицата и един в Драгалевци.

Сградата, която са избрали за “Стъклен дом”, обаче се води “перлата” в короната на Брендо, тъй като само в обзавеждането й са вложени десетки милиони евро.

*Ето тук ще се снимат новите епизоди 

Цялото обзавеждане е внесено от Италия и Франция. “Ле Фльор” беше разследван по време на акцията “Недосегаемите 2” миналата година.

“Усъмнихме се, когато установихме, че месечната издръжка на хотела възлиза на милиони левове. При направените разчети се оказа, че това не отговаря на истината”, коментира източник на “ШОУ” от прокуратурата.

Преди това хотелът беше известен и с това, че беше любимо място за срещи на мутреси от всякакъв калибър.

Името на 46-годишния Евелин Банев започна да се появява масово в пресата през 2007 г., когато той беше арестуван по обвинение за пране на 20 милиона лева. Две години по-рано милионерът бе обвинен в убийството на финансиста Константин Дишлиев, който е негов бивш съдружник.

Майката на убития твърдеше, че синът й е ликвидиран по поръчка на Брендо заради внушителна пратка наркотици.

Преди 10 години Евелин се ожени за столичанката Моника, щерка на бизнесмена Александър Добринов – известен като Сашо Бицианито.

“Това е един от големите играчи. Брендо е човек на Маргините, много е силен в Марбея, живее в Княжево и се движи с две бентлита”, разкри летописецът на мафията Георги Стоев малко преди да бъде убит.

Пак готвят убийството на Стефан Данаилов

Ново покушение над героя на Стефан Данаилов ще има в предстоящите серии на “Стъклен дом”. Димитър Касабов отново ще бъде прострелян, разкриват от столичен седмичник. Според запознати поръчител пак ще е Николай Жеков (в ролята Юлиан Вергов), който ще излезе от затвора.

Говори се, че Дани и Алекс отново ще се съберат, а Сиана пак ще опита да сложи край на живота си.