Вече съм Мария Гущерова, отдъхна си с облекчение фолк певицата Мария, след като заведе вчера до олтара в гражданското любимия си Християн Гущеров.

Папараците на Николета Лозанова успяха да хванат младоженците и семействата им на излизане от Ритуалната зала в столичния квартал „Красно село", пише ''Всеки ден''.

Въпреки крутите мерки на Отварачката да предотврати заснемането на гражданския ритуал, който се извърши навръх рождения й ден, репортерите на „Папараци" ги заловиха. Орди от охранители проверяваха от сутринта всяка кола и случайни минувачи, които бъдещото младо семейство срещаше по пътя си към Ритуалната зала. Е, не успяха да се опазят.



Точно в 16,15 часа три джипа паркираха в локалното на бул. „Цар Борис III", а още два вече ги чакаха там, след като бяха обходили терена и претърсили за неканени гости, сякаш ще се венчава самата принцеса Даяна, а не родна фолкаджийка. При наличието на толкова гологлави охранители и шофьори Християн Гущеров сам докара своята булка, за да си кажат заветното „да" пред общинските служители.



Кумове на младото семейство бяха бащата на Християн - червеният политик Добромир Гущеров, и новата му млада съпруга. На тяхната сватба преди няколко месеца пък кума беше Мария въпреки традицията да не кумуваш на кумовете си. Какво са традициите и без това за добре обезпечената фамилия Гущерови, при положение, че в събота Християн и Мария ще се венчаят в катедралния храм „Св. Александър Невски", което по канон не е разрешено. Освен това за Отварачката бракът с Хриси не е първият й, така че бялата рокля този път съвсем не е наложителна.



Младото семейство вече се взе пред държавата, очаква се някак да се вземе и пред Бог на 17 януари. Шаферка, разбира се, ще е дъщеричката на Мария - Марая, която на църковния брак ще бъде облечена с мини копие на роклята на майка си.



Уникална торта Шанел, омари и какви ли не деликатеси похапнаха гостите на празненството вчера. Супер изисканите блюда и тузарските глезотийки са само прелюдия към истинския лукс, който следва тази събота. Само можем да си представим какво разхищение ще видим тогава, щом на "мини сватбата" им вчера луксът беше на такова ниво.



Подбраните гости вече се похвалиха с няколко лични снимки в социалната мрежа. Колегата на Мария – Азис показа блюдата, с които са били гощавани за обяд.



„За CHANEL момиче... CHANEL торта... Честит рожден ден, Мария!“, написа ромският славей под снимката с уникалното сладко изкушение – торта Шанел в черно и бяло. Украсен с бели перли и имитация на надиплен черен сатен, десертът беше гвоздеят на програмата, пише hotarena.net.



Певицата е забранила да се публикуват снимки на нея и Хриси, правени от случайни гости. „Има си професионален фотограф, той ще ни снима“, отсякла фолкаджийката. Такова правило нямало обаче за ястията и украсата и нетърпеливите гости побързаха да се похвалят с първите снимки от пиршеството в социалната мрежа.



„Само роклята на Мария струва около 20 000 лева, а истинската пищност още предстои – представяме си с какво ще бъде облечена на 17 януари“, коментират близки до певицата.

Фамилия Гущерови обаче не пести пари по сватбата на сина си – макар за съпругата му това да е втори брак, Хриси е младоженец за първи път.