„На снимачната площадка всички сме едно голямо семейство“, разказа актрисата Дария Симеонова в „На Кафе“.

Чаровната дама, която изпълнява ролята на Наталия в хитовия сериал „Откраднат живот“, добави, че след коледната пауза екипът отново ще се събере на терен в ранните зори на утрешния ден. Една от големите изненади за Дария беше включването на Ернестина Шинова, Ралица Паскалева и Александър Димов – нейни колеги и приятели от успешната продукция.

„С Дария се познаваме от повече от 10 години. Независимо, че тя е блондинка, а аз брюнетка, често ни канят да играем сестри. Мога да кажа, че с нея съм преживяла едно от най-страхотните морета!“, разкри Ралица, която се превъплъщава в образа на д-р Стилянова.

„Дария ми помогна в навлизането в сериала и реализирането на този ужасяващ образ. Надявам се конфликтът между майка и дъщеря да се развие в добра посока“, шеговито загатна Ернестина Шинова, чиято героиня е майка на Наталия.

Актьорите не пропуснаха да отбележат, че въпреки климатичните условия, се мобилизират за сериозния снимачен процес, който ще превърне трети сезон на най-успешния медицински сериал у нас във вълнуващо приключение за актьори и зрители.

Екипът се събира на снимачната площадка, а феновете могат да очакват сезон 3 на „Откраднат живот“ - скоро по NOVA.