Тази седмица ще спортуваме пред екраните, защото в „Шеф под прикритие“ влиза Петър Ангелов, управляващ съдружник на „Атлетик фитнес“ ООД. След изкаран курс за преправяне на гласа Петър приема предизвикателството да влезе под прикритие, преобразен като жена. С какви казуси, служители и интересни моменти ще се сблъсква собственикът на известната верига фитнеси, предстои да разберем в сряда (1 април) от 22:00 ч. в ефира на NOVA.

В първия ден от изпитанието Петър, чието женско име е Тони, ще посети най-стария си фитнес обект, за да провери работата на фитнес инструкторката Златка Иванова. Още в началото на тяхното запознанство собственикът на фитнеса показва, че има нюх към детайла и забелязва дребните, но съществени за него пропуски на служителката.

Женското предизвикателство под прикритие продължава като втория ден Тони избира да посети друг фитнес инструктор - Мартин, проверявайки как ще се справи с една дама на 50 години, която не тренира активно. Той предразполага Тони, стараейки се да й покаже как правилно се изпълнява всяко упражнение, но не спазва нужната дистанция и това я кара да се притеснява. Въпреки това Мартин впечатлява шефа си под прикритие със своята отдаденост и желание за развитие в сферата.

По време на третия ден шефът ще направи прави проверка на хигиената в свой обект. За него тя е от основно значение и затова срещата му с Христо ще бъде много важна. Двамата бързо се сближават и служителят му споделя за своята рядка болест. Петър остава възхитен от волята, позитивизма му, както и от професионално свършената работа.

В четвъртия ден от своето предизвикателство Петър (в образа на Тони) посещава и обект в Люлин, от който е получавал оплаквания. Там го очаква фитнес координаторката Десислава Найденова, която ще се сблъска с негов приятел, влязъл в ролята на нов клиент. Тя има тежката задача да обучи новата си колежка, да обслужи клиентите на рецепция и да разходи новия посетител в залата, за да му я покаже. Какво точно изкара от равновесие шефа под прикритие и как реши да постъпи ще разберете тази сряда в епизода.

Какво ще се случи в този епизод на „Шеф под прикритие“? С какво впечатление ще остане шефът, каква човешка история ще го разтърси и как ще възнагради добрите си служители – гледайте в сряда вечер, точно в 22:00 часа по NOVA.

снимка:pr