Интимни татуировки си направиха фолкпевицата Софи Маринова и партньорът й Тодор Давидов-Гринго. Влюбените изписаха имената си на най-съкровените места по тялото си. Името на Гринго грее върху страстна целувка от червило по горещото тяло на Софка. Мускулестият мачо вмъкна името на любимата си в диаграма за пулс, като буквата "ф" от Софи е под формата на сърце.

"Новите ни придобивки", похвали се певицата, показвайки снимка на татусите. Маринова нарочно е снимала гравюрите отблизо, за да не се виждат срамните им части. Но личаха наболите косми, които, макар и старателно обръснати, вече започваха да покълват. Татусите са поредният любовен жест, който двамата правят един към друг, пише "България Днес".

След като Гринго излезе от затвора след 10-месечен престой, ромската фурия не спира да го глези. Припомняме, че в края на септември миналата година Тодор бе задържан в обвинение за рекет и заплаха за убийство на айтоския бизнесмен Асен Атанасов. Възлюбеният на Софи и негов съучастник го изнудвали за 50 бона. Според слухове Гринго предприел този опасен ход, за да отърве Софка от борчове. Затова след излизането му от зандана ромският славей прави всичко възможно той да се чувства повече от добре.

Съвсем наскоро тя успя да открадне няколко дни от натоварения си график и да заведе любимия си на плаж в Бургас. През деня двамата се глезиха в просторни шатри, а вечер обикаляха баровете и се черпеха с коктейли. Малко преди кратката почивка Софка се бръкна с голяма сума, за да зарадва с огромен джип любимия си мъж за рождения му ден. Возилото обаче се оказа прекалено мощно и за него се изисква шофьорска книжка с "Ц" категория. Това принуди Гринго да го върне, но пък на негово място си взе друга тузарска кола.