Фолк динозаврите Софи Маринова и Тони Стораро се забавляват заедно на плажа в Слънчев бряг.

Папарак засече бившите любовници току преди да полетят с парашут над морето. Екстрата, популярна като парасейлинг, се предлага срещу 100 лева на калпак и е хит предимно сред чужденците, които разполагат с по-дебел портфейл, показа проверка, пише ''Всеки ден''.

Дуетът демонстрира учудваща интимност - на яхтата, която дърпа смелчагата с парашут в небето над курорта, първо кацна „ромският славей", не без помощта на здравеняка Тони. После под окуражаващите призиви на Софито на лодката се покатери и авторът на ретро хита „Минижуп".



Ухилени до уши, приятелите от сцената, които допреди години мачкаха чаршафите и като интимни партньори, отпрашиха навътре в лагуната, за да се впуснат в екстремното изживяване. Софи Маринова бе прикрила гигантските си цици с черен бански, докато ошишкалият се Тони бе заложил на синьо-зелени плувки, които упорито се опитваха да се свлекат от пищното му тяло.



Злите езици веднага заподозряха, че зад разходката стои нещо повече и че фолкаджиите вероятно се впускат в нова любовна авантюра. Запознати обаче отсякоха, че между Софи и Тони няма нищо сериозно. Още повече че Тунджер Фикрет Али, каквото е истинското име на чалга диктатора, е на море заедно със съпругата си Валя. „Просто се забавляват, докато Валя обикаля на шопинг из курорта", обясниха близки до звездите.



„Няма такова нещо. Мога да кажа, че от много години сме приятели със семейството на Тони Стораро". Така Софи Маринова коментира плъзналите наскоро слухове, че двамата си обменят телесни течности зад гърба на жената на Тунджер.