Коко Динев може и да е минал едни от най- красивите фолкпевици в България, но най - голямата негова любимка си остава Софи Маринова.

Двамата са имали краткотрайна афера в средата на 90 - те години, когато циганската Калас все още работи заедно с оркестър   “Супер експрес“. Тогава Коко кани музикантите в своето култово по онова време заведение “ Кошарите“ именно заради уникалния глас на певицата. Софи тогава е открила Мадона. Подстригва косата си и от гарваново-черна я изрусява до жълто-руса. Въпреки малко безумния вид Коко е силно привлечен от неземния й талант.

Оттогава той изпитва огромно уважение към нея, като редовно я затрупва с щедри бакшиши.



Неотдавна Софи и Коко се видели, като бизнесменът й споделил голяма тайна- след Нова година "Кошарите" затварят врати за известно време, за да възкръснат подобно на най - силните си години.

Динев помолил Маринова да извиси глас в продължение на няколко месеца в неговата кръчма, като през това време да приеме много малко участия, и то в провинцията, за да няма пренасищане в София за нейните изяви. Софка много се зарадвала на офертата, тъй като напоследък се чувствала много уморена и искал да понамали участията.

По време на срещата им Коко за пореден път бил и една финансова инжекция на своята музикална любима. Напоследък тя е позакъсала с парите.

В такава ситуация винаги звъни на хазартния бос, за да закърпи положението. „Кокича винаги помага“, казва ромският славей за своя благодател.

“ Едно време благодарение на Коко станах певица. Когато работехме със “ Супер експрес“ в  “ Кошарите“, един ден той ме хвана за ръка и ме заведе право в офиса на Ненчо Касъмов. И му вика : “ Ненчо, ще запишете със Софка десет песни, ще й пуснеш албум. За него ще й платиш 4000 лева, ще й дадеш мобифон и един хубав микрофон“, споделя изпълнителката и добавя: “ Още на другия ден имах всички тези неща, цитира skandalno.net. Парите профуках за парцалки по магазините, кога бях виждала толкова накуп иначе. Ето защо от музикант за Коко никога лошо няма да чуеш, много ни е помагал на всички, които сме работили в "Кошарите“, прекрасен човек е“, коментира Софи Маринова.