Тези дни Бони хвърли бомба в Къщата, че "май е бременна" - това е добра "сериална стратегия", която може да я отведе до финал.

Вестник ШОУ обаче потърси нейната най-добра приятелка, Софи Маринова, за интервю, пише slava.bg. Там "циганската Лили Иванова" без да иска изобличи лъжата на дружката си.

- Софи, как се представя до момента във ВИП брадър твоята приятелка и колежка Бони?
- Знаеш, че ние сме много близки с нея. Много добре се справя. Да не говорим пък, че певците по принцип са артисти...

- Кой гледа дъщеричката на Бони - Михаела в момента, докато майка й е в къщата на Големия брат?
- Племенникът й. Той е на брат й момче. Снощи идваха при нас — нали те с Лоренцо растат заедно с Михаела и ходят на училище двамата. Малката вика - ох, как ми е мъчно за мама... Нещо ми казаха, че и Бони оня ден е плакала и ми стана много тъжно.

- Бони има съмнения, че е бременна?
- С Бони си споделяме много лични неща, но за бременност аз нищо не знам. Иначе и аз, и тя искаме да имаме поне още едно дете. Но това са си много лични неща и затова е хубаво тя да си ги казва.

- Ти познаваш ли нейния приятел - някъде се споменава, че е албански шиптър, другаде - че е бизнесмен, каква е истината?
- Бонка е сама и аз съм сама. В момента е сама, нещо си измисля... да е по-интересна. Не знам пък медиите откъде си съчиняват подобни „гаджета". И чак пък албанец?!

- Ти твърдиш, че Лоренцо иска много да има сестричка. Някога замисляла ли си се да си осиновиш дете?
- Господ да пази, но доколкото знам, още мога да раждам деца, така че осиновяване - не! Изобщо не мисля по такъв въпрос! Ние не сме на Запад, ние сме си тука. Аз не съм от тези, които казват - ще си взема дете да осиновя, пък не го правят. Говорят го само и само да се правят на интересни и вестниците да пишат за тях. Господ да ни дава здраве - да съм жива да си родя и отгледам и второ дете. Моя кръв да си е, моя кръв...

- Бони се подразни, че кучето на един от съквартирантите - Николай, се казва Манго. Веднага го обяви за расист и го номинира за изгонване.
- Бони е чувствителна много на тази тема за циганите. Като е била малка, са я подигравали, както и мен. Тя обаче е много истинска и директна и няма да спести на никого какво мисли по въпроса.

- Появи се информация, че Митко Пайнера е изгонил Бонка от фирмата си заради нейни „черни" участия, от които не е отчислила процент за димтровградчани?
- Сега не искам да ни скарваш с Бонка. Нека тези неща тя да си ги каже, като излезе от Къщата. Не ми се коментира тази тема изобщо.

- Какво ще кажеш за държанието на сина на Стефан Данаилов, той е доста интересна фигура в Къщата?
- У, тоя много го харесвам! Живее в някакъв си негов свят, много е някакъв такъв странен, харесва ми. В хармония е с тялото си. Разбира си живота по един начин и си го живее, както му харесва. Смущава ме само това, което пишат, че не искал да се къпе в Къщата, да си мие зъбите и т.н. Ама може да не му харесва банята...

- Всеки, който влиза в къщата на ВИП Брадър, получава някакви пари. Ти за какво използва парите, които получи, за да участваш?
- Това са много лични неща... Това са такива гадни въпроси!